Anthonie Krijkamp – geboren in 2004. Deze 18 jarige zanger won met 3 jarige leeftijd de plaatselijke playback show. waar hij “je denkt maar dat je alles mag van mij” enthousiast playbackte. De 12 jaren daarna wist jij zich elk jaar te plaatsen in de finale welke hij ook continue won op de camping. Met 8 jaar kochten zijn ouders een keyboard voor hem De toetsen hadden het flink te verduren met het spelen van hem. Met zijn twaalfde levensjaar ontdekte hij de elektrische piano, die hij voor zijn verjaardag kreeg. Anthonie ging zijn stem ontdekken. Luisterde naar muziek en speelde dat zonder enig muziek noten kennis precies na op zijn piano. En begon te zingen. Toen hij 16 werd, begon zijn interesse richting de accordeon te gaan. Deze werd dan ook aangeschaft. Toen hij 17 werd begon hij daar pas echt op te spelen. Op dat moment kwam hij erachter dat hij ook wel kon zingen en werd hij door ons management benaderd en gescout op een video die hij had geplaatst op de socials. Van douche zingende tiener naar hardwerkende zanger in onze studio en management. Momenteel geniet Anthonie nog een school opleiding, en hoopt deze over 2 jaar af te ronden, zodat hij fulltime met zijn passie muziek aan de slag kan gaan.

Kortom, Anthonie is een leuke, gezellig , sportieve muzikale jongen, die dat tot uiting brengt in zijn muziek.

Anthonie is te boeken via ons boekingskantoor en management, voor offerte of boeking vult u onderstaand formulier in. Wij kunnen u een 100 % garantie geven voor een optreden, die u altijd zult herinneren en koesteren.

Hopelijk zien we u snel.

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
OPMERKING : Wij gaan altijd uit van een setprijs, 25 minuten - exclusief geluid. Dit is een aanvang prijs. U heeft dan zelf een installatie en geluidsman. Bij ons een geluidsman en geluid vanaf €350 ,- Voor aansluitende sets van de artiest, dus een tweede en derde set gelden korting prijzen vanaf de derde set.
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.