Brian Walravens

Toen Brian vroeger klein was, begon hij al met zingen. Op 4 jarige leeftijd greep hij al iedere keer naar de microfoon als artiesten stonden te zingen. Hij zong dan ook met volle borst mee. Met een “NEP” microfoon , van zijn vader en moeder gekregen waande hij zich helemaal in zijn artiesten wereld. Liedjes van Guus Meeuwis en Andre Hazes trokken zijn aandacht. Op zijn negende jaar kreeg Brian een gitaar, daar heeft hij flink mee lopen oefenen en gitaar lessen mee gehad, waardoor hij nog muzikaler werd. Toch ontdekte hij dat hij liever zijn handen vrij had, en een microfoon fijner vond om vast te houden. De gitaar ging tijdelijk aan de kant, en stortte zich in de zang . Al snel kwam er een karaoke set welke bijna dag en nacht aan stond. Hij oefende op zeer jonge leeftijd op feestjes, en werd daarna vaak terug gevraagd. Nu is Brian uitgegroeid tot een Feest icoon voor feesten en horeca optredens. Toch kent zijn kant ook een emotionele kant, door ook Nederlandse songs te zingen , met een boodschap en een traan.

Kortom een jonge zanger,van 19 jaar die zeer zeker de moeite waard is om te boeken !

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
OPMERKING : Wij gaan altijd uit van een setprijs, 25 minuten - exclusief geluid. Dit is een aanvang prijs. U heeft dan zelf een installatie en geluidsman. Bij ons een geluidsman en geluid vanaf €350 ,- Voor aansluitende sets van de artiest, dus een tweede en derde set gelden korting prijzen vanaf de derde set.
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.