Davey de Wit werd op 5 december 1981 geboren in Roermond en groeide daar op. Van kleins af aan was hij al groot muziek fanaat en werd beïnvloed door zijn muzikale voorbeelden Whitney Houston, Prince, Michael Jackson en George Michael. Hij was dan ook altijd te vinden op het podium.   In 2007 was hij voor het eerst op tv te zien tijdens de vierde editie van “Idols”.   Vlak hierna studeerde hij af als docent Engels en verhuisde naar Amsterdam.   In 2019 was hij in de eerste aflevering te zien van “All Together Now” op RTL4, ten aanzien van meer dan 1,1 miljoen kijkers. Hij zong hier het nummer “Grace Kelly” van Mika en verraste de 100-koppige jury met zijn hoge falsetto bereik. Na de uitzending plaatste RTL een clip online waarbij de jury in shock was over zijn leeftijd. Deze ging viral op social media.   Davey weet met zijn stem en hoge bereik het publiek op de juiste manier te raken en met gepaste entertainment zal het publiek een optreden van Davey De Wit niet snel vergeten. Denk hierbij aan feestnumers zoals “Can’t stop the feeling” van Justin Timberlake of gevoelige ballads zoals “Arcade” van Duncan Laurence. Dit alles maakt het dat deze zanger een ware aanvulling is op ieder evenement.

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
OPMERKING : Wij gaan altijd uit van een setprijs, 25 minuten - exclusief geluid. Dit is een aanvang prijs. U heeft dan zelf een installatie en geluidsman. Bij ons een geluidsman en geluid vanaf €350 ,- Voor aansluitende sets van de artiest, dus een tweede en derde set gelden korting prijzen vanaf de derde set.
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.