Djamila van Leeuwen werd in 1995 geboren te Leiden. Op 15-jarige leeftijd kwam Djamila erachter dat zij piano spelen interessant vond en ging toen lessen volgen. Toen zij lessen ging volgen, merkte Djamila al gauw dat zij  het makkelijk oppakte. Daar ging zij zich verder thuis in ontwikkelen. Als zij piano speelde zocht zij filmpjes op youtube op en binnen 10 minuten speelde zij het na.

Op 20e jarige leeftijd ging Djamila wel eens naar een festival en droomde ervan om ook dj te worden. Die tijd is Djamila lessen gaan volgen en merkte al snel dat dit haar gelukkig maakte omdat zij er erg blij van werd. Zo blij dat de drang om dj te worden alleen maar vergrootte.

Toen is Djamila veel gaan oefenen thuis en kreeg zij ook nog les. Hier en daar werd zij ook geholpen door andere Dj’s. Ze deedvpraktijk ervaringen op en kreeg optredens aangeboden (gigs).

Op de leeftijd van 23 jaar ging Djamila voor een organisatie draaien dit deed zij 3 dagen in week. Zij heeft in discotheken gestaan in Arnhem Nijmegen en Enschede. Later heeft Djamila ook landelijk gigs gedraait, en wil nu bij ons haar droom voortzetten.

DJamila is te boeken via onderstaand boekings formulier

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
OPMERKING : Wij gaan altijd uit van een setprijs, 25 minuten - exclusief geluid. Dit is een aanvang prijs. U heeft dan zelf een installatie en geluidsman. Bij ons een geluidsman en geluid vanaf €350 ,- Voor aansluitende sets van de artiest, dus een tweede en derde set gelden korting prijzen vanaf de derde set.
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.