Welkom bij PALM  (MUSIC) Productions Management

In 2009 zijn wij begonnen met @petrots management, een bedrijf wat zich bezig hield met het beschermen van de rechten van de artiest door middel van contracten te maken en optredens neer te zetten voor de artiest. Daarna  zijn we gaan uitbreiden naar een breder platform. In plaats van de artiesten te helpen met contracten en optredens, zijn we ze zelf gaan begeleiden /opleiden en management gaan geven. Daarom kent u ons  vast nog wel van Flash Music sinds 2011 opgericht, ons kantoor en studio in Katwijk,  en  het management  5 jaar lang van Menno Aben,  de finalist uit TVOH 20189. En nu hebben we als bedrijf een drastische metamorfose ondergaan.

Bij een metamorfose en ander concept zullen we ook helaas afscheid moeten gaan nemen van het verleden, dus onze website is gevuld  met nieuw talent, waardoor al onze opgeleide artiesten van de afgelopen jaren langzamerhand van de website zullen gaan verdwijnen en plaats gaan maken voor de nieuwkomers.

Op dit moment zijn we gevestigd in het Pand Oost Kanaalweg 39, in Ter aar. We zitten tussen de TV mansion(villa) van The Voice, Voice kids en HGT en Radio Holland Midden. In ons pand zitten repetitie ruimtes, opname ruimte, kantoor , ontmoetingsbar, Theater , ect.

Ons bedrijf staat in nauw contact met de bedrijven in en rondom TV talentenshows, dat is de reden dat wij vaak artiesten(jong en oud) die bij ons management zitten, leveren aan bijvoorbeeld  Holland got  talent, The Voice  , The voice kids , (niet meer in nederland) Buiten deze talentenshows ook de nieuwe programma’s zoals All Together now, Beat Me, ect. Wij staat continue in contact met tv productie maatschappijen betreffende aanleveren van muzikaal talent.

Buiten zangers(ressen) , hebben wij ook live bands, rappers, dj-s,  producers ,-  influensers die druk bezig zijn met zich te ontwikkelen.

Rappers voorzien wij van beats en kunnen zich uitleven met hun eigen teksten. 

Dj s maken bij ons draaiuren, zoveel mogelijk oefenen en na een tijdje gaan produceren om je eigen muziek te maken.

Influensers en Media geven wij de ruimte voor te editen, en eventueel postcast op te nemen. Ook het werken met greenscreens is mogelijk.

Wat kan je allemaal doen bij ons

Je eigen management/ personal coach office met mogelijkheden van een compleet management met studio waar je van alles leert, een  Try out centre voor je nieuwe song , fotostudio met fotograaf, cd opname , je eigen videoclip making (incl. green screens), je eigen YouTube omgeving, en een live studio voor als je lekker live wilt gaan met je fans, een eigen optreed theater voor optredens of een dj gig try out van je eigen feest of party. Bij ons is dit mogelijk !

Het unieke van ons bedrijf is dat bijvoorbeeld producers, kunnen samenwerken met onze artiesten, en dat tekstschrijvers zich kunnen uitleven met producer en artiest. Mooie samenwerkingen ontstaan onder het dak van ons bedrijf.

Artiesten die bij ons een management (gratis) afsluiten kunnen ook een apart contract (betaald)afsluiten voor gebruik van de faciliteiten in het gebouw(niet verplicht!)op jaarbasis.  Onze artiesten kunnen 7 dagen per week (zie voorwaarden) een afspraak maken en hebben vrij toegang tot deze activiteiten. Ben je geen artiest van ons, wellicht kunnen we je helpen met een samenwerkings overeenkomst ( anders dan management contract).
Als artiest bieden wij jou onderdak, voor support en alles wat je nodig hebt om jezelf te laten zien en horen aan het publiek.

Wij onderscheiden ons van andere bureaus en gaan  persoonlijk opzoek naar nieuw talent door het hele land, aangekondigd of onaangekondigd.
Ook scouten wij op TikTok, Instagram, of  youTube.

Vinden wij jou de moeite waard, en straal je hetgeen uit wat we zoeken, met muzikaliteit en persoonlijkheid dan zullen we je na je performance direct aanspreken, of je in ons geïnteresseerd bent. Uiteraard geheel vrijblijvend.

PALM MUSIC PRODUCTIONS  MANAGEMENT is een Nederlands artiesten / management bureau wat ook over de grenzen van Nederland gaat en opereert. Wij scouten en zoeken ook artiesten, wij laten mensen bij ons vrijblijvend audities doen, mensen waarvan wij denken dat ze de uitdaging met ons aan durven gaan en wij met hun !  Je hoeft niet bekend te zijn, maar enorme muzikaliteit, doorzettingsvermogen en openheid is voor ons het begin van een goede samenwerking. Wij proberen samen met artiest het beste concept te creëren voor een optimaal optreden en goede samenwerking. Wij doen niet alleen het management van artiesten/- entertainers, maar zorgen ook uiteraard voor de boekingen /begeleiding van deze groep mensen.

Anthonie Krijkamp, een jongen met ontzettend veel gevoel voor sfeel en gezelligheid 

 

 Davey de Wit. Bekend van ATN (All Together now)

 

Jochem, tijdens repetitie/recording opname in studio, er is veel te doen bij ons.

 

Menno is eerst door ons geplaatst in de  jongensformatie (Boyband SQUARE) en daarna besloten solo te gaan met ons. Sinds 2014  is Menno niet weg te denken uit ons bedrijf, nu bijna 5 jaar laten slaat die zelf zijn vleugels uit en heeft besloten zelf verder te gaan.

Menno was zeer succesvol in “THE VOICE OF HOLLAND” , en draait nu optredens in het land.


Succesvol in het land

En op YouTube

Sinds 2022 zijn we ook begonnen met het begeleiden van jonge beginnende DJ’s, producers en tekstschrijvers. Voor als het thuis even niet lukt, kan je bij ons op de nieuwste apparatuur jezelf uitleven en je eigen mixen maken.

 

Overzicht van de aanwezige disciplines

  • Contract-onderhandelingen
  • Auteursrechten (Buma/Stemra, MCPS/PRS e.d.)
  • Naburige rechten (SENA, SIMIM, PPL, GVL e.d.)
  • Digitale exploitatie van Intellectueel Eigendom
  • Internationale exploitatie van Intellectueel Eigendom
  • Online en Social Media strategie

In het kort, wie we zijn, en wat we doen…… ( of ga direct naar ons update nieuws overzicht  (CATAGORIE NIEUWS )

mike treasure foto mike studio rude mqdefault3

Tot het jaar 2009, waren wij als evenementen organisatie werkzaam, die juist de artiesten inhuurde voor diverse evenementen, braderieën en andere festijnen. Omdat wij steeds meer en meer met artiesten aan het werk waren, hebben wij destijds besloten om ons gedeelte van evenement verzorging  af te stoten. Het werken met artiesten werd intensiever en we bouwden als snel een band met ze op, om vervolgens als bedrijf te besluiten in het jaar 2010 met de artiesten zelf te gaan werken en een intensieve samenwerking met ze aan te gaan. Wij zijn in dat jaar 2009  ook begonnen met het aanbieden van opleidingen, podium ervaring en zanglessen aan startende artiesten. Voornamelijk waren dit muzikanten en dansers die wij als onderneming zelf hadden ontdekt en benaderd. De meeste van deze jonge mensen stroomde door naar The voice kids.

Nu in 2021 gaan we actief scouten, scouten naar echt uniek talent, wat ontdekt wil worden. Iedere artiest /-entertainer die bij ons wordt opgeleid staat dus ook onder contract bij ons bedrijf en geniet van iedere vorm van samenwerking als die door ons benaderd is. Men kan bij ons bedrijf diverse takken van ondersteuning vinden zoals daar zijn zanglessen nemen, podium ervaring opdoen, oefenruimtes gebruiken, foto shots en video clips maken, bovendien is het gebruik van de cd opname studio in gevorderd stadium mogelijk.

IMG_2159 www IMG_2320

Onze samengestelde Boyband was een zeer belovende groep jongens die een toekomst als Artiest voor zich hadden. 

Oefenen en resultaat behalen:

Een ander mooi voorbeeld was Bart, en was te zien bij The Voice Kids 2015, Bart heeft twee jaar bij ons geoefend en inspiratie opgedaan,en toen ging hij schitteren hij in de finale van The Voice Kids 2015 !

Heden 2021  is Bart niet meer weg te denken van podia waar muziek te vinden is.
Hij is zijn eigen muzikale weg ingeslagen, ook dat is waar we het voor doen.

Wanneer en hoe kom ik bij jullie bedrijf terecht, wanneer mag ik contact opnemen.

In principe kan je bij ons terecht als je al bent begonnen met muziek maken of met zingen. Wij kunnen via een korte studio auditie van 60 minuten (of live optreden in een gelegenheid bv talentenshow ) beoordelen hoever je bent en welke en wat voor begeleiding je nodig hebt. Het kan zijn dat je al helemaal klaar bent met zanglessen / danslessen …. Of een opleiding doet aan de zang / dans of kunst academie, in dat geval gaan we direct praten over een management zonder opleiding. Je komt dat in een situatie terecht dat wij direct voor je aan de slag gaan voor het zoeken en afspraken maken met onze opdrachtgevers m.b.t. een optreden voor je. Voor dit alles zijn gesprekken nodig, gesprekken met ons en een externe  producer. Zodra deze zijn afgerond kunnen we een overeenkomst en/of management contract met u afsluiten.

quincewebsite matt FB_IMG_1425019052924_resized
 
 
 
 
 
 
 
Sinds de opening van onze muziekstudio in 2010 heeft veel jong talent de weg richting de organisatie gevonden. Met een almaar groeiend muzikaal en zakelijk netwerk en ons gevarieerde rooster hebben wij ons bewezen  als een betrouwbare en toegewijde partner in de ontwikkeling en groei van artiestencarrières. Ben jij geïnteresseerd in wat ons management voor jou als artiest kan betekenen, neem dan contact op via het contactformulier op deze website.

Consultancy

Naast langdurige samenwerking met artiesten bieden wij consult aan artiesten op projectbasis. Consultancy kan plaatsvinden op gebied van marketing of branding, maar ook bij het sluiten van deals met derden (platencontract, sponsordeals & publishing ) enzovoort. Voorbeelden zijn solozangers, maar ook de boybands die we destijds hebben opgericht.

 

 

 

 

Een van onze aller jongste artiesten was Mike, afkomstig uit The Voice Kids 2013, en destijds druk met zijn studio repetities bij ons. Al lerend- muzikaal bezig zijn, is die nog vaak te zien tegenwoordig op diverse podiums.

Projectmanagement
Organiseren zit in het bloed van ons team, niet alleen op gebied van artiestenmanagement maar ook op het gebied van projectmanagement. Projectmanagement is het beheersen van projecten. Het is de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Anders dan de algemene manager, geef je als project manager leiding aan eenmalige projecten met een tastbaar eindresultaat.
Met onze subdevisies op gebied van grafische vormgeving, webdesign, eventmanagement en artiestenmanagement zijn wij toeberust op het planmatig, creatief en meedenkend aanpakken van uw project.
Of het nu gaat om de lancering van een nieuw product, de promotie rondom een (nieuwe) winkel, een albumrelease, een promotiecampagne

Sociale ontmoetingsplek

Ons bedrijf is vooral uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor beginnende en professionele artiesten, waarbij men van elkaar kan leren, en de samenwerking onderling op een zorgvuldige manier wordt vormgegeven, waardoor we groot en sterk zijn door onze intensieve sociale omgang met mensen.

Ook een aanwinst in 2015  in de muziek wereld waren deze 2 jongens uit Engeland en Zweden.

Voor verdere informatie gaat u naar : ALGEMENE VOORWAARDEN

Heeft u daarna nog vragen of wilt u persoonlijk contact met ons, dan staat een vrijblijvend bezoek aan uw huis, of een bezoek aan ons kantoor natuurlijk niet in de weg.

Ga voor meer informatie voor onze management naar onze pagina ONS BEDRIJF

Voor meer informatie over onze verschillende management pakketten ga naar MANAGEMENT PAKKETTEN

Voor een kijkje achter de schermen en begeleidingen die we doen ga je naar onze NIEUWS PAGINA

Wij wensen u veel plezier met uw beroep, en het uitoefenen van een muzikale wens.

Onderstaande groep is uit elkaar gegaan in 2017 en bestaat helaas dus niet meer.