Jens van Donk, draait onder zijn artiesten naam Lavanza. Jens is geboren in het jaar 2000 te Leiderdorp.
Sinds jongs af aan is hij al een groot muziek liefhebber.  Toen hij een jaar of 14 was en ze waren klaar met eten ging de muziek aan en mocht ieder om de beurt een plaatje draaien. Vaak stonden ze in het gezin dan gek te doen en op tafel te dansen. Dit was een beetje de tijd waarin Jens veel naar house muziek ging luisteren.

In februari 2020 heeft Jens zijn eerste dj controller gekocht. Na wat dagen wat geprobeerd the hebben en hier niks van lukte heeft hij het een beetje links laten liggen. Een paar maanden later werd Jens door een oude bonusbroer benaderd en raakte we een beetje aan de praat. Zo kwam Jens er ook achter dat hij wel eens op grote festival draait. Deze man heeft Jens de basis geleerd en hierdoor kon hij een stuk beter opschieten met zijn controller. Zo kwam na een tijdje Jens zijn eerste mix online op soundcloud. Tot op vandaag de dag upload Jens elke eerste donderdag van de maand een nieuwe mix op soundcloud. 

Zelf is Jens gek op Tech-House. Tech-House is een substijl van House en Techno. Maar dit is niet het enige wat hij leuk vind om te draaien. Buiten Tech-house zijn er zo meerdere substijlen van House en draait Jens eigenlijk allround-house. Zoals hij vroeger op de eetkamer tafel danste staat hij nog steeds achter mijn draaitafel. Vol energie en met een big smile geniet Jens van de muziek. Hij kan zijn emotie’s kwijt in muziek en zo geniet hij van elk melodietje of baseline. 

Na een jaar te hebben gedraaid op zijn oude dj-controller vond hij dat het tijd werd voor een nieuwere met meer optie’s en effecten en heeft hij mijn oude tafel verkocht. Nu staat er een nieuwe die ook een stuk meer in de buurt komt van (het standaard) club model. Het word nu een kwestie van zichzelf bewijzen, wat eigenlijk al niet meer nodig is.

Jens is vanaf nu all round te boeken voor ieder feest, zowel klein als grootschalig, hij deinst er niet voor terug.

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
OPMERKING : Wij gaan altijd uit van een setprijs, 25 minuten - exclusief geluid. Dit is een aanvang prijs. U heeft dan zelf een installatie en geluidsman. Bij ons een geluidsman en geluid vanaf €350 ,- Voor aansluitende sets van de artiest, dus een tweede en derde set gelden korting prijzen vanaf de derde set.
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.