Menno Aben op weg naar the voice of Holland, wie is Menno Aben eigenlijk ?

Menno is geboren in het jaar 2000 te Leiderdorp. Hij heeft verschillende hobby’s. Menno’s hobby’s zijn: voetballen, gitaar spelen, piano spelen en natuurlijk zingen. Zingen vindt hij het leukste om te doen.
“Menno ” Ik zing al vanaf dat ik klein was, ik was toen ongeveer een jaar of 5. Toen ik een baby was moest mijn moeder altijd zingen om me stil te krijgen. Ik heb al op verschillende plekken opgetreden.
Mijn eerste echte optreden was op een evenement in Alphen aan den Rijn in 2014. Bij dit optreden ben ik ook destijds door een management genaamd: Flash Music, waarvan de manager Luc Nijhuis is ontdekt. Daarna heb ik in een boyband gezeten met hetzelfde management.
Ook trad ik met de boyband op in Duitsland bij een televisieprogramma. De boyband bestaat niet meer. Dit komt door enig karakterverschil onderling. Samen met mijn manager ben ik gaan oefenen, elk weekend, en doordeweeks als er extra tijd was. We hebben een hoop dingen uitgeprobeerd, video’s opgenomen en op YouTube geplaatst. Tegenwoordig treedt ik op door het hele land , en merk dat mensen mij gaan kennen en ook herkennen, dat is leuk, en geeft je een extra boost om meer van jezelf te laten zien. Natuurlijk heb ik ook favoriete muziek om naar te luisteren. Ik luister zelf graag naar Engelse muziek wat in de top 40 staat en luister graag naar de muziek van Zayn Malik , Harry Styles,- en Bruno mars.
Maar ook hou ik van Nederlandstalig muziek, bijvoorbeeld: Tino martin, Andre Hazes Jr. Zelf zing ik ook graag de nummers van de artiesten die ik heb opgenoemd en de nummers uit de top 40. Mijn manager en begeleider is nog steeds Luc Nijhuis, samen hebben we de afgelopen jarenlief en leed gedeeld en hopen we nog lang samen onze beide passie te delen. Nu ben ik bezig met The voice Off Holland , seizoen 9, iets waar ik zelf voor gekozen heb, om deze ervaring op te doen. Hoe dit allemaal gaat aflopen is voor mij ook interessant, het gaat tenslotte om een soort wedstrijd wie het beste en meest gewild is, en dat kan je niet inschatten.

Menno is te volgen op zijn eigen site : Menno-aben.nl