Dit is Nick Kruit

Nick is 18 jaar en nu ongeveer 5 maanden aanwezig in ons management als Artiest, zanger, sing song writer en producer.

Nick is 1.5 jaar geleden begonnen met het maken van muziek om een moeizame periode na een ” break up” door te komen.
Hij is begonnen met gitaar spelen , later piano en zang erbij in ons management. Regelmatig sleepte hij met onze spullen richting huis, en liet zien de drive , gedrevenheid en liefde hij voor muziek heeft.

Sinds kort heeft hij heel veel spullen thuis staan. Van nagenoeg alleen een gitaar, naar 3 gitaren, 3 keyboards en producers spullen, waar hij zijn leen mee gaat veranderen.
Sinds kort is hij dus begonnen met het leren van muziek productie. De een na andere productie rolt als een geoliede machine uit zijn handen. Nick schrijft ook zelf nummers. Hij zing bovendien ook voornamelijk moderne pop. Hij vind zichzelf begeleiden op de gitaar of op de piano tijdens het zingen het fijnst. De controle en de drive om alles zelf met vallen en opstaan te verwezenlijken is zijn doel. Zijn oom heeft gitaar spelen geleerd en zelf heeft hij piano leren spelen. Voor de muziekproductie volgt hij nu cursussen en heeft zijn school vaarwel gezegd. Eenmaal wakker in de ochtend, zit hij omstreeks 10 uur achter zijn studio en zijn muziekinstrumenten. Zijn droom is om door te breken met zijn muziek, zodat hij van zijn hobby zijn werk kan gaan maken. Wij twijfelen er bijna niet aan dat dit hem gaat lukken !

Ondertussen kunt u hem boeken als artiest, zanger en entertainer, via onderstaand boekings- offerte formulier.

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
OPMERKING : Wij gaan altijd uit van een setprijs, 25 minuten - exclusief geluid. Dit is een aanvang prijs. U heeft dan zelf een installatie en geluidsman. Bij ons een geluidsman en geluid vanaf €350 ,- Voor aansluitende sets van de artiest, dus een tweede en derde set gelden korting prijzen vanaf de derde set.
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.