Op weg naar de toekomst–

Welkom bij PALM  (MUSIC) Productions 

In 2009 zijn wij begonnen met @petrots management, een bedrijf wat zich bezig hield met het beschermen van de rechten van de artiest door middel van contracten te maken en optredens neer te zetten voor de artiest. Daarna  zijn we gaan uitbreiden naar een breder platform. In plaats van de artiesten te helpen met contracten en optredens, zijn we ze zelf gaan begeleiden /opleiden en management gaan geven. Daarom kent u ons  vast nog wel van Flash Music sinds 2011 opgericht, en  het management afgelopen 4 jaar van Menno Aben,  de finalist uit TVOH 2019. En nu, nu zijn we als bedrijf een drastische metamorfose aan het ondergaan.

Bij een metamorfose en ander concept zullen we ook helaas afscheid moeten gaan nemen van het verleden, dus onze website zal gevuld gaan worden met nieuw talent, waardoor al onze opgeleide artiesten van de afgelopen jaren langzamerhand van de website zullen gaan verdwijnen en plaats gaan maken voor de nieuwkomers.

Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een nieuwe locatie waar we wat makkelijker met muziek kunnen experimenteren zonder dat mensen daar echt last van hebben.

Wij gaan starten met een uniek concept in Nederland.

Je eigen management/ personal coach office met mogelijkheden van een compleet management met studio waar je van alles leert, een  Try out centre voor je nieuwe song , fotostudio met fotograaf, cd opname , videoclip making (incl. green screens), je eigen YouTube omgeving, en een live studio voor als je lekker live wilt gaan met je fans en als laatste een tourcamper die jou kan vergezellen bij optredens of speciale gelegenheden.
Bij ons is dit binnenkort mogelijk !

Artiesten die bij ons een betaald contract afsluiten op jaarbasis kunnen 5 dagen per week (zie voorwaarden) een afspraak maken en hebben vrij toegang tot deze activiteiten. Ben je geen artiest van ons, kunnen we je altijd helpen met het gebruik maken van deze activiteiten op uur basis betaling.
Als artiest bieden wij jou onderdak, voor support en alles wat je nodig hebt om jezelf te laten zien en horen aan het publiek.
Wij gaan officieel starten op 1 augustus 2019.

Wij gaan vernieuwen, en maken ons klaar voor de toekomst!
Wij gaan ons onderscheiden van andere bureaus en gaan voortaan persoonlijk opzoek naar nieuw talent door het hele land, aangekondigd of onaangekondigd.
Vinden wij jou de moeite waard, en straal je hetgeen uit wat we zoeken, met muzikaliteit en persoonlijkheid dan zullen we je na je performance direct aanspreken, of je in ons geïnteresseerd bent. Uiteraard geheel vrijblijvend.

PALM Productions word  een Nederlands Scouting artiesten / management bureau wat over de grenzen van Nederland gaat en opereert. Wij scouten en zoeken artiesten, wij laten mensen bij ons vrijwillig audities doen, mensen waarvan wij denken dat ze de uitdaging met ons aan durven gaan en wij met hun !  Je hoeft niet bekend te zijn, maar enorme muzikaliteit, doorzettingsvermogen en openheid is voor ons het begin van een goede samenwerking. Wij proberen samen met artiest het beste concept te creëren voor een optimaal optreden en goede samenwerking. Wij doen niet alleen het management van artiesten/- entertainers, maar zorgen ook uiteraard voor de boekingen /begeleiding van deze groep mensen.

Onze laatste belangrijke begeleiding was Menno, sinds 2014 door ons begeleid. Menno is eerst door ons geplaatst in de  jongensformatie (Boyband SQUARE) en daarna besloten solo te gaan met ons. Sinds 2014  is Menno niet weg te denken uit ons bedrijf, nu bijna 5 jaar laten slaat die zelf zijn vleugels uit en heeft besloten zelf verder te gaan.

Menno was zeer succesvol in “THE VOICE OF HOLLAND” , en draait nu optredens in het land.