Timo Engelvaart

Timo is voor zijn leeftijd een zeer gedreven en getalenteerde jongeman, die een voorbeeld is, voor mensen die graag muziek maken, studeren of willen uitvoeren. Met zijn diversiteit van bespelen van instrumenten, verbaast hij iedereen die bij hem in zijn buurt zijn.
Eind Juli is hij  vervroegd afgestudeerd van de Nederlandse Pop Academie te Utrecht. Hij heeft de afgelopen 2 jaar heel erg hard gewerkt op deze school en dat heeft ook zijn vruchten afgeworpen.

Aankomend schooljaar gaat hij  de studie CO-Iemes (communicatie International Event Music Entertainment Studies) volgen. Bij deze opleiding leer je achter de schermen te werken in het muzikantenleven, maar  kom je ook veel andere vlakken van de entertainment industrie tegen die hem wellicht wel aan zullen spreken.
Zijn drumsessies zijn onwaarschijnlijk van zeer hoge kwaliteit, zoals hier te zien.

 

 

Timo heeft  ook een nieuw band waarmee hij  commerciële muziek maak.

One Step Closer

One Step Closer is een drie koppige band die veel passie hebben voor muziek. Die sinds Maart 2012 bezig zijn om goede eigen werk te schijven. De band bestaat uit Anne snaphaan (Vocals),Glenn van de wiel (Gitaar) en Timo Engelvaart(Drums/piano). Ze zijn klaar om door te breken in Nederland, maar dat is nog maar het begin. Zoals elke band dromen zij van grote podias, touren door het buitenland. Met invloeden van The Maine, Never shout never en The cab, The kooks (wat terug te vinden is in hun eigen werk) willen zij graag begin 2013 gaan starten met een hand vol grote shows om de grote fan base op Hyves/facebook/youtube tevreden te stellen. De band wil doorbreken met pakkende muziek,

BANDLEDEN

Anne-vocals Glenn-Guitar/Backing vocals Timo-Drums/Keys
Je kunt een indruk krijgen op:    onestepcloserofficial.com/

Ook heeft hij een eigen website: engelvaartmusic.com waar u nog eens extra kunt genieten van hem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *