Palm Music Productions Management:

Een samenwerking waar beide partijen een contract aan gaan. Hoe gaat dit in zijn werk. Je gaat met ons een management/ begeleiding contract aan (met een af te dragen bruto percentage van 27,9 % per optreden) voor de duur van 2 , 3 of 5 jaar. Het management is bij ons helemaal gratis mits uiteraard de optreden afdragingen. Als je als zanger, band of entertainer geen optredens hebt, betaal je eventueel een sterk gereduceerd bedrag voor het gebruik van onze oefenruimtes, opname gelegenheden en nader te bepalen bedrag.(zie onderstaande tabel) Het gebruik hiervan is niet verplicht. Je mag ook elders oefenen in eigen gehuurde oefenruimtes. In dat geval vragen we alleen 28,9 % van je optredens, omdat wij vanaf dat moment gaan netwerken met de opdrachtgevers. Let wel, wij zijn geen boekingskantoor, wij hebben geen verplichting tot zoeken van optredens, daar is een boeking agency voor, uiteraard doen wij wel ons best om je aan het werk te krijgen via netwerken zoals eerder genoemd.

Dus wil je bij je eigen management komen oefenen betaal je een SYMBOLISCH bedrag voor 8 tot 12 oefenuren per maand en eventuele huur van andere ruimtes. Wil je niet komen oefenen en alleen het management, dan is en blijft het Management kosteloos. Echter, kies je niet voor dit het speciale aangeboden Studio/Theater/Oefenruimte -Video en Spotify pakket, en je wilt af en toe gebruik maken van studio en oefenruimtes, dan betaal je per uur / per keer aan ons, voor de ruimte die je wilt huren, dit word contractueel vastgelegd, bij minimaal 1 jarig contract.

Je betaald dus geen management, maar alleen de faciliteiten met korting .

Dus alleen een management kan ook worden afgenomen zonder gebruik van extra faciliteiten.. in dat geval doen wij je zakelijke acties en optredens afhandelen.

Alle EXTRA pakketten prijzen zijn excl. 21% BTW, en gelden vanaf 01-02-2023

Oefenruimtes met management, 8 uren per maand ( 2 UUR PER WEEK) INDIVIDUEEL GEBRUIK

Gebruik faciliteiten leeftijden 6 jaar tot 12 jaar vanaf 45 euro per maand .

Gebruik faciliteiten leeftijden 12 jaar tot 15 jaar vanaf 55 euro per maand .

Gebruik faciliteiten leeftijden 15 tot 18 jaar vanaf 85 euro per maand.

Gebruik faciliteiten leeftijden 18 jaar tot 21 jaar vanaf 105 euro per maand

Gebruik faciliteiten leeftijden 21 jaar tot 25 jaar vanaf 125 euro per maand .

Gebruik faciliteiten leeftijden 25 jaar tot 28 jaar vanaf 140 euro per maand.

Gebruik faciliteiten leeftijden 28 jaar en ouder vanaf 150 euro per maand.

* Alle bedragen op onze site zijn exclusief 21% btw.*

28 jaar en ouder worden de bedragen persoonlijk doorbesproken en ingeschat, dmv de kosten die tijdens de contract zullen periode plaatsvinden.

Gebruik oefenruimtes per uur of per Blok 2 uren met eventuele toestemming tot 12 uren per maand.

Onze oefenruimtes zijn voorzien van alle instrumenten en versterkers. Dit is allemaal all in en u betaald hier niet extra voor, zoals bij andere oefen centrums. LET OP, u dient wel een abbonement/ samenwerking aan te gaan.

1 uur oefenruimte € 17,50

2 uren oefenruimte € 32,50

3 uren oefenruimte € 45,00

Neem je een maand abonnement , kost je 4 weken, 3 uren oefenen geen €180,00 maar €150,00, je rekent die vooraf aan ons af.

Video shoot van je try out of oefening in oefenruimte

Soms is het leuk om je try out of song vast te leggen op het moment dat die klaar is. klaar voor je buiten optreden. Wij leggen hem vast met 4k camera’s voor € 45,00 tijdens je repetitie uren. (bij geen management)

Gebruik van opname studio.

Voor gebruik van de opname studio, bv om je YouTube song, of Spotify song, betaal je €48,50 per uur, inclusief btw met opname leider die alles voor je opneemt. Bedrag is excl nabewerkingstijd van ongeveer 3 uren a €42,50

Gebruik van Theater, live stream of 3 hoeks video clip.

Het Mini Theater , is zowel inclusief als exclusief te huur voor een try out of mini concert.

Prijzen zijn vanaf € 65,00, excl 21% btw per uur. Huur je per 3 uur, dan betaal je € 150,00 gereduceerde prijs.

De prijs voor het maken van een video clip is variabel . Een clip duurt clipklaar ongeveer 3 minuten.

Een eenvoudig one shot studio clip, met bewerking( max 1 uur draaitijd) is € 55,00 excl btw per uur, inclusief montage (buiten locatie in overleg vanaf 110 euro excl btw.

Een video clip met 3 camera stands hoeken met bewerking ( max 120 min draaitijd ) is €200,00 excl btw. (buiten locatie in overleg vanaf €350,00 excl btw.) en excl montage en reiskosten.

Daarnaast gaan wij zodra je er klaar voor netwerken. Ook kunnen wij je al tussendoor “leerzame ” optredens geven door middel van promotie optredens in voor of tussen programma’s van artiesten, hierbij maak je kennis met collega artiesten en leermomenten in de fase waar je dan bevind dat moment.

Je leert op deze manier een artiest te worden, met ervaring. Zingen moet je wel al in beginsel kunnen, althans wel aanleg er voor hebben, anders heeft een management en opleiding bij ons bedrijf helaas geen reden voor begeleiding.