Terug naar  HOMEPAGE

Samen op weg naar een TV Programma.

Ben je onder onze begeleiding en gaat het zo goed met je dat we het durven om het te gaan maken bij een TV talentenshow, bv The Voice of Holland, dan gaan wij ervoor zorgen dat je auditie kunt gaan doen. Samen gaan we proberen dit avontuur te overwinnen en de toekomst verder muzikaal uit te breiden.

Mensen die al buiten om ons auditie gedaan hebben bij  The Voice, The Voice Kids of Holland got talent,  en die daarbij niet doorgegaan naar de volgende rondes kunnen bij ons terecht. Wij bieden deze mensen een goede begeleiding en kijken naar de prestaties die ze wel kunnen! Omdat wij wel willen weten wie je bent en wat je precies hebt neergezet bij de desbetreffende tv auditie, verzoeken we je een link of doorverwijzing naar je optredens of youtube video te geven, en te sturen naar het e-mail adres van welk programma je auditie hebt gedaan of niet verder bent gekomen! Vermeld altijd wie je bent, hoe oud je bent en in welke plaats je woont!

Ook onze Menno , die vanaf 2014 bij ons management zat heeft het ver geschopt in 2019 , en zijn droom carriere is daarna uitgekomen.

Uiteraard zijn er nog veel meer talenten die bij ons zijn terecht gekomen, blader maar eens door de website…..

Bijvoorbeeld Bart ! Bart was te zien bij TVK 2015 , nadat hij bij ons 2 jaar had geoefend en zich voorbereid op The voice kids.

https://youtu.be/hqZvMeplH-M

Een mooi voorbeeld van een leergrage pupil in het verleden was Mike afkomstig uit The voice kids 2014. Na zijn deelname is hij met medewerking van ons zijn droom gaan waarmaken.

We hopen je snel te mogen begroeten en vervolgens te bespreken  wat er wel mogelijk is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *